2010. március 21., vasárnap

Legyél ellenállhatatlan az FM termékeivel

Nem az az igazi varázsló aki csodát tesz, hanem az aki a saját álmát valósítja meg!
Legyél ellenállhatatlan az FM termékeivel, hogy melyek is ezek , lásd az FM GROUP 2010.03.18-án megújult magyar honlapján
amelyet ajánlanám szíves figyelmedbe.

www.300club.hu
_________________________________________________________________
Legyél FM törzsvásárló:
PRÓBÁLTÁL MÁR FM ILLATOT ÉS ELTŰNT AKITŐL BESZEREZTED? MOST ITT A LEHETŐSÉG, HOGY SAJÁT FM KLUBTAGSÁGOD LEGYEN TAGI ÁRON, CSAK HÍVJ ÉS ELMONDOM A RÉSZELETEKET.
Jósza Erika
20/584-60-61
__________________________________________________________________

Kínai közmondás: HA VALAKI MEGOSZT VELED VALAMI ÉRTÉKET, ÉS NEKED HASZNOD SZÁRMAZIK EBBŐL, KÖTELESSÉGED, HOGY EZT AZ ÉRTÉKET TE IS MEGOSZD MÁSOKKAL!
Vagyis ez az MLM lényege.
Te ezt tudtad?
A világ hálózatokban gondolkodik.
FM illatok, MAKE UP és FOR HOME termékek 5 év alatt már a világ több mint 50 országában.
________________________________________________________

A lengyel székhelyű (Wroclaw) FM Group Polska 1997. óta forglalkozik parfümök forgalmazásával. 2004. szeptemberében kezdte el network marketing (MLM) keretében eljuttatni a fogyasztókhoz az illatos termékeit. Az illatszerpiacon Lengyelországon kívül mára már a világ számos pontján, több mint ötven országban vannak jelen www.fmworld.com

Az FM GROUP megállapodást kötött a német Drom Fragrances International illatkonszernnel, amely a világ legnagyobb illatalapanyag-gyártó cége ezen a területen. http://www.drom.com/

A Dromnál a jól ismert világmárkák illatanyagait állítják elő. Így az FM garantálja a kiváló minőséget.

Magyarországon az első FM illatos termékek 2005. márciusában érkeztek és a magyar raktár http://www.fmgroup.hu/ 2005. októberétől üzemel.

AZ FM GROUP világhírű sikerét egy egyszerű ötletnek köszönheti: vagyis a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás parfümök (Hugo Boss, Calvin Klein, Dolche & Cabbana, C. Dior stb) alternatív változatát állítják elő, ugyanazon eljárással a legmagasabb minőségi körülményeknek megfelelően.

Létrehozása ezáltal illat és egészségügyi elvásárok tekintetében ugyanazon megelégedettséget (illat tartósságot) nyújtanak, mint bármely más termék. Azonban lényegesen alacsonyabb és az átlagfizetéssel rendelkező emberek számára megfizethető áron.

__________________________________________________________________

A fenti témáról még több infót az alábbi blogon találhatsz:

http://fmillatok.blogspot.com/

Elérhetőségem:
Józsa Erika
20/584-60-61
skype:józsa.erika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése